Skip to content
Menu
Cart
Your cart is empty. Go to Shop
Making the world beautiful by creating places where people can share happiness  #athome
 
Projecten bij BigBrands binnen elk segment worden op een zeer persoonlijke manier behandeld. Je hebt niet te maken met verschillende schijven, maar vanaf het eerste contact t/m de levering en nabestellingen te maken met een contactpersoon.

 

Een goed ingerichte omgeving, die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog een comfortabel is. Wij geloven in de kracht hiervan. Het assortiment bestaat uit stuk voor stuk unieke items met focus op design én comfort. Wij brengen design, comfort en ergonomie samen. Allemaal met het gemak van het werken met BigBrands zoals je dat van ons gewend bent.  

Door de verschillende segmenten en onafhankelijkheid waarin BigBrands opereert kunnen wij jou optimaal tot dienst zijn en de kennis delen om ook jouw thuiswerkplekken tot een succes te maken. Van realisatie, begeleiding en montage tot aan onderhoud.

Met onze jarenlange ervaring van het verzorgen van complete inrichtingen van particulier tot meerdere duizenden vierkante meters zijn wij in staat om via een quickscan voor jouw organisatie te adviseren welke combinatie het meest passend is. Dit kan voor de gehele organisatie of individueel.

BigBrands heeft geen eigen productie van meubellijnen en wij zullen jou dan ook altijd onafhankelijk adviseren en begeleiden in een juiste thuiswerkplek. Bij BigBrands streven we ernaar om de meeste toegevoegde waarde voor de klant te leveren. Speciaal hiervoor hebben we een selectief partnernetwerk van ondersteunende bedrijven voor alle disciplines die aan bod komen bij het realiseren van een interieur. 

BigBrands projecten