Skip to content
Menu
Cart
Your cart is empty. Go to Shop

Nieuw initiatief: de thuiswerkplek die wél past in het interieur

Thuiswerken kan meer stress veroorzaken, maar kan ook stressverlagend zijn, aldus het Financieele Dagblad in een artikel van 18 november 2020. Ineens is er meer tijd voor beweging, voor een kort familiegesprek aan de eettafel en is er meer tijd om door te brengen met de kinderen. Of de tijd ook nuttig besteed wordt? Dat is een volgende vraag. Wegen de voordelen op tegen de nadelen, zoals het gebrek aan sociale interactie, of de toenemende rug-, nek- en schouderklachten?

De interessante en leuke initiatieven duiken overal op, zoals een online borrelpakket of online spelletjesavonden. Stuk voor stuk initiatieven die belangrijk zijn om te blijven aanbieden. Wat als je niet alleen de inhoud van het thuiswerken beter kunt maken, maar ook de thuiswerkplek zelf?

Met BigBrands @Home kun je voor het hele team thuiswerkplekken bestellen. De werkplekken zijn niet alleen ergonomisch, maar hebben ook nog een prachtig design. Richt nu je thuiswerkplek in bij BigBrands volgens Arbo richtlijnen. Neem direct contact op met ons voor de mogelijkheden.

Meer nieuws